JAXA Repository / AIREX 未来へ続く、宙(そら)への英知

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title水中衝撃波を用いたユズ搾汁前処理システムの開発
Other TitleDevelopment of yuzu juice preprocessing system using an underwater shock wave
Author(jpn)比嘉, 修; 安田, 淳; 藏屋, 英介; 比嘉, 吉一; 外本, 和幸; 伊東, 繁
Author(eng)Higa, Osamu; Yasuda, Atsushi; Kuraya, Eisuke; Higa, Yoshikazu; Hokamoto, Kazuyuki; Itoh, Shigeru
Author Affiliation(jpn)沖縄工業高等専門学校; 大阪サニタリー; 沖縄工業高等専門学校; 沖縄工業高等専門学校; 熊本大学; 沖縄工業高等専門学校
Author Affiliation(eng)National Institute of Technology, Okinawa College; Osaka sanitary; National Institute of Technology, Okinawa College; National Institute of Technology, Okinawa College; Kumamoto University; National Institute of Technology, Okinawa College
Issue Date2016-03
Publisher宇宙航空研究開発機構宇宙科学研究所(JAXA)(ISAS)
Institute of Space and Astronautical Science, Japan Aerospace Exploration Agency(JAXA)(ISAS)
Publication title平成27年度衝撃波シンポジウム 講演論文集
Proceedings of the Symposium on Shock Waves in Japan, FY2015
Publication date2016-03
Languagejpn
Description会議情報: 平成27年度衝撃波シンポジウム (2016年3月7日-9日. 熊本大学 黒髪南地区)熊本市, 熊本県
Meeting Information: Symposium on Shock Waves in Japan, FY2015 (March 7-9, 2016. Kumamoto University), Kurokami Chuo-ku, Kumamoto, Japan
KeywordsUnderwater Shock Wave; Food processing; Pulse power
Document TypeConference Paper
JAXA Categoryシンポジウム・研究会
SHI-NOSA6000049131
Report NoP-19
URIhttps://repository.exst.jaxa.jp/dspace/handle/a-is/562640


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