タイトル | Characterization of oil-in-oil type of microemulsion |
その他のタイトル | オイル-オイルマイクロエマルジョンの特徴づけ |
著者(日) | 鍋谷 浩志; 市川 創作; Qingyi, Xu; 佐野 洋; 中嶋 光敏 |
著者(英) | Nabetani, Hiroshi; Ichikawa, Sosaku; Qingyi, Xu; Sano, Yo; Nakajima, Mitsutoshi |
著者所属(日) | 食品総合研究所; 筑波大学; 筑波大学; 食品総合研究所; 食品総合研究所 |
著者所属(英) | National Food Research Institute; University of Tsukuba; University of Tsukuba; National Food Research Institute; National Food Research Institute |
発行日 | 2002-02 |
刊行物名 | KENS Report-13 1999-2000 KENS Report-13 1999-2000 |
開始ページ | 186 |
終了ページ | 187 |
刊行年月日 | 2002-02 |
言語 | eng |
キーワード | characterization; oil in oil type; microemulsion; water; structural analysis; neutron scattering; research and development; 描写; オイル・オイル型; マイクロエマルジョン; 水; 構造解析; 中性子散乱; 研究開発 |
資料種別 | Technical Report |
SHI-NO | AA0033045071 |
レポートNO | KEK-Progress-Report-2001-8 |
URI | https://repository.exst.jaxa.jp/dspace/handle/a-is/47397 |